# تگ :

قیمت روغن آرگان عمده

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : قیمت روغن آرگان عمده

قیمت عمده روغن آرگان

آیا درباره قیمت روغن آرگان می دانید؟ آیا شما یا کسی که شما می شناسید به مراکش سفر کرده است؟ اگر پاسخ به این سوال بله باشد، شما باید یک یا دو لیتر از این روغن گرانبها را دریافت کنید. ورود مراکش به این منزله است که این کشور در حوزه تولید روغن آرگان در دنیا حرف اول را می زند و اکثر روغن آرگان است در جهان از مراکش می آید.   قیمت روغن آرگان روغن آرگان مراکش به عنوان “طلای مایع” و “محصول نهایی لوازم آرایشی” شناخته می شود. روغن آرگان امروز یکی از داغترین محصولات زیبایی در بازار است، که توسط افراد محلی مراکش مورد استفاده قرار می گیرد،  زیرا توانایی آن برای درمان زخم ها و رفع مشکلات روماتیسمی و بسیاری از مزایای دیگر آن امروزه ثابت شده است. برای مقاصد آرایشی، دانه آرگان باید برای تولید روغن “سرد” باشد. این برای حفظ خواص ویتامین E بالا است. روغن آرگان یکی از محبوب ترین روغن های جهان است. این به خاطر مزایای مختلفی است که این روغن وعده داده است. با وجودی که محبوبیت

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : فروش روغن ارگان

فروش روغن آرگان

روغن آرگان آرگان اویل به نوعی طلای مایع است. این روغن اکسیری است که جوانی را هدیه می کند. روغن آرگان فواید بسیار زیادی دارد و از درمان پوست و مو تا انواع مشکلات جسمی گوارشی و جلوگیری از سرطان را پوشش می دهد. این روغن از میوه درختی به نام آرقان  به دست می‌آید. درخت آرقان دارای ارتفاع حدود ۸ متر و عمر طولانی دارد، که در ۳۰ سالگی میوه می‌دهد و محصول بومی کشور مراکش می باشد. در داخل میوه آرگان مغزی وجود دارد که روغن آرگان  از آن مغز بدست می آید. نکته جالب  اینکه این بوته این درخت در برابر خشکی، گرما، برودت هوا و شرایط سخت محیطی بسیارمقاوم می باشد. و چه بسا همین مقاومت سبب می‌شود آنچه به ثمر می‌نشیند، بسیار مفید و پرخاصیت باشد. کاربرد روغن آرگان اهمیت درخت آرگان به سبب خواص زیاد دارویی روغنی است که در مغز میوه آن وجود دارد. روغن این محصول دارای منابع زیادی اسید چرب و امگا ۶ و ۹ همچنین ویتامین ها مثل ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامین ای، آنتی اکسیدان و لینولئیک اسید است. روغن آرگان در برابر اکسید شد

ادامه توضیحات محصول