# تگ :

روغن توت فرنگی

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن توت فرنگی

فروش روغن توت فرنگی

روغن توت فرنگی : توت فرنگی میوه ای بسیار خوش طعم و خوش عطر از خانواده توت ها با رنگی دل نشین است که به دو صورت وحشی و گلخانه ای پرورش می یابد ، این گیاه به صورت بته ای است و در فصل بهار میوه های قرمز رنگ و جذابی می دهد. از توت فرنگی به صورت های مختلفی استفاده می شود ، از اسانس توت فرنگی و همینطور از توت فرنگی تازه در تولید ویفر ها ، بیسکوییت ها ، شیرینی ها ، مواد آرایشی و بهداشتی و … بسیار استفاده می شود ، این استفاده ها به دلیل بوی بسیار عالی آن است و همینطور محتوی بودن بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی هاست . یکی دیگر از مشتقات توت فرنگی روغن آن است که از دانه های توت فرنگی با روش پرس سرد گرفته می شود ، روغن بذر توت فرنگی همانند میوه تازه آن حاوی تمامی املاح ، ویتامین ها و مواد معدنی توت فرنگی است که آنرا برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی مناسب می سازد . روغن توت فرنگی با کیفیت به سرعت بر روی پوست جذب می شود و می توان آنرا تا یک سال نگهداری کرد ، رنگ این مایع زرد روشن یا سبز بسی

ادامه توضیحات محصول