# تگ :

روغن گلیسیرین

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن گلیسیرین

قیمت روغن گلیسیرین

روغن گلیسرین : گلیسرول یا گلیسیرین یک مایع بی رنگ و بی بو با فرمول شیمیایی C3H5(OH)3 است که به راحتی در آب حل می شود و در الکل به مقدار کمی قابل حل است ، این الکل سه عاملی در طبیعت به صورت چربی وجود دارد یک نمونه بارز گلیسرین روغن نباتی مورد استفاده در صنایع غذایی است . کاربرد های آرایشی و بهداشتی گلیسیرین : از گلیسرین در صنایع آرایشی و بهداشتی به صورت عمده استفاده می شود ، گلیسرول موجب حفظ رطوبت پوست می شود و برای محصولات آرایشی همچون کرم ها و لوسیون ها به عنوان مرطوب کننده ، نرم کننده و حلال استفاده می شود . همچنین در صنعت صابون سازی به منظور ساخت صابون های شفاف که باعث کاهش خشکی پوست و نرم شدن آن می شود استفاده می کنند .   کاربرد های صنعتی گلیسیرین : از این ماده شیمیایی به منظور ضد یخ در جک های هیدرولیکی استفاده می شود و در صنایعی که از آهن و فولاد استفاده می شود به عنوان روان کننده در بین این قسمت ها استفاده می شود .   کاربرد های غذایی گلیسیرین  : از گلیسیرین به عنوان شیرین کنند

ادامه توضیحات محصول