# تگ :

روغن کندوش

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن کندوش

فروش روغن کندوش

روغن کندوش : کندش یا کندوش گیاهی کوچک است که شباهت بسیار زیادی با پیاز دارد و شامل گل های  زرد و ریشه ای که در آن آلکالوئید های متفاوتی از جمله Veratrin  است که موجب انبساط عروق می شود و فشار خون را پایین می آورد که برای انسان سمی است ، از این رو روغن کندوش را به صورت استعمال خارجی مصرف می کنند. این گیاه بومی کشور هندوستان است و در ایران نیز در مناطق جنوبی کشت می شود ، ریشه آن در روغن گیری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد که سطح جانبی آن رنگ تیره ای دارد ( سیاه رنگ ) و سطح داخلی آن به رنگ زرد است . طبیعت کندش گرم و خشک است در طب سنتی بسیار استفاده می شده است و توسط برخی از امامان شیعه نظیر امام صادق مصرف آن توصیه شده است . از روغن کندش در بهبود و درمان بسیاری از بیماری های مواستفاده می شود ، یکی از شایع ترین مشکلات مردم امروزه ریزش مو و نازک شدن آن است ! با استفاده از روغن کندش شما میتوانید مو های خود را تقویت کنید . از این روغن در صنایع آرایشی و بهداشتی به صورت عمده استفاده می شود ، در محصول

ادامه توضیحات محصول