# تگ :

روغن بنفشه

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن بنفشه

خرید روغن بنفشه

خرید روغن بنفشه بنفشه گلی است که در بیشتر نواحی معتدل دنیا رشد میکند،رنگ گل آن بنفش یا ترکیبی از رنگ های زرد و بنفش است ، این گیاه دارای خواص درمانی و پزشکی است که در قدیم ساختن بلور افشار از آن رایج بوده‌است . بنفشه، گاهی اوقات به عنوان بنفشه شیرین شناخته می شود، یک گیاه چند ساله کوچک با برگ های سبز تیره و گل های کوچک است که در رنگ های مختلف می رویند. شما می توانید بیش از ۲۰۰ گونه از گیاه بنفشه کشت شده در یونان، ایتالیا، فرانسه، انگلستان و چین پیدا کنید. گلهای بنفشه در سراسر جهان بسیار رایج هستند، اما روغن بنفشه برای استفاده و مزایای آن به طور فزاینده ای در حال محبوب شدن است ! از لحاظ تاریخی، یونانی ها بنفشه را به عنوان یک نماد عشق شناختند و از آنها در معجزات عاشقانه استفاده می کردند ، همچنین بریتانیای سابق گل های گیاهی را بعنوان لوازم آرایشی استفاده می کردند که خانم ها آنها را با شیر بز مخلوط میکردند تا زیبایی را افزایش دهد. امروزه ما اغلب در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی بنفشه داریم تا محصول

ادامه توضیحات محصول