# تگ :

نمایندگی فروش روغن کرچک

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن کرچک

نمایندگی فروش روغن کرچک

آیا نمایندگی فروش روغن کرچک در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا شما یا کسی که شما می شناسید به هندوستان یا کشورهای آسیای جنوبی سفر کرده است؟  آیا می دانید کشور هند در تولید روغن کرچک در دنیا حرف اول را می زند؟ نمایندگی فروش روغن کرچک روغن کرچک یکی از انواع روغن های نباتی می باشد و از گیاهی تحت عنوان کرچک بدست می آید. این گیاه در مناطق آسیای جنوبی و مدیترانه و شرق آفریقا و هندوستان رشد کرده، اما امروزه تقریباً در همه دنیا گسترش پیدا کرده‌ است . روغن کرچک استفاده‌های زیادی در پزشکی و درمانی دارد و همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربردهای مختلف دیگری نیز دارد. گیاه کرچک نوعی گیاه یک پایه بوده، به رنگ سبز و گاها به رنگ قرمز. گل‌های نر این گیاه به رنگ زرد مایل به سبز با پرچم خامه‌ای و روغن دار برجسته در خوشه‌ای تخم مرغی شکل  که طول آنها گاهی تا ۱۵ سانتی‌متر هم می رسد. روغن کرچک یک ملین طبیعی و بسیار قوی است. این گیاه دارای خواص ضد حساسیتی یا آنتی هیستامینی و ضد التهابی نیز می باشد. از مزایای این محص

ادامه توضیحات محصول