# تگ :

روغن سنجد

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن سنجد

قیمت روغن سنجد

روغن سجند : سجند میوه ایست بسیار خوش طعم با ظاهری کوچک و طلایی رنگ که به زیتون روسی معروف است ، درخت سنجد بومی کشور های آسیای غربی و روسیه است ، امروزه از این میوه صرفا برای خوردن و لذت بردن استفاده نمی شود و در بسیاری از صنایع داروسازی ، صنایع چوب ، آرایشی و بهداشتی و غذایی نیز از این میوه بهره برداری می شود . درخت سنجد بلند ، با برگ های نسبتا بیضی شکل  نازک است که در تمامی نقاط شاخه پراکنده شده است و میوه های کوچکی که بین ۱ تا دو سانتی متر است و در اواسط پاییز می رسند ، برخی از درختان سنجد ابلغ هستند و شکوفه آنها عطر شیرینی از خود منتشر می کند که بسیار دل انگیر است . سنجد دارای خواص بسیار متعدد است که برترین خاصیت آن مسکن بودن آن است ، عصاره و روغن سنجد میتواند در بهبود و تسکین درد در انسان همانند مسکن های شیمیایی عملکرده و تاثیر بسیار مناسبی روی این غبیل مشکلات دارد .   خواص روغن سنجد : روغن سنجد از طریق روش پرس سرد گرفته می شود و پس از روغن گیری تصفیه می شود که حاوی بسیاری از ویت

ادامه توضیحات محصول