دسته بندی :

صنعتی

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن براهمی

روغن براهمی

روغن براهمی یا باکوپا ، روغنی بسیار شگفت انگیز و کاملا طبیعی است که بسیار کم پیش می آید اسم آنرا از شبکه های تلوزیونی یا درون شبکه های اجتماعی دیده یا شنیده باشید این روغن فوق العاده از ترکیب روغن دو گیاه با نام باکوپا و گوتوکولا بدست می آید ! مواد تشکیل دهنده روغن باکوپا (براهمی) : گیاه باکوپا با نام Waterhyssop و Bacopa monnieri شناخته می شود که در شمال ایران عمدتا میتوان آنرا کشت نمود اما بومی کشور هند و آب و هوای استوایی آن است ! این گیاه گونه های مختلفی دارد که بهترین گونه ی آن در کناره رودخانه آمازون رشد می کند ، این گیاه میتواند هم در آب و هم در خشکی رشد کند و رشد آن بسیار سریع است که میتوا

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : روغن ذرت

روغن ذرت

روغن ذرت یک روغن خوراکی سالم است که ما معمولا در آشپزی ما مانند روغن کلزا و روغن آفتابگردان استفاده می کنیم ، کاملا روغن سالم است زیرا عمدتا از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFAs) و کم چرب اشباع تشکیل شده است. همچنین در مراقبت از پوست و مراقبت از مو در کنار بسیاری از کاربردهای صنعتی دیگر نیز استفاده می شود.   روغن ذرت را می توان برای روغن ماساژ استفاده کرد، هرچند که محبوب نیست ، می تواند روغن های ضروری حمل کند و به همین ترتیب می تواند در ماساژ های آروماتراپی استفاده شود.   این روغن در صورت عدم تصفیه تیره رنگ است. همانطور که تصفیه می شود، رنگ زرد کم رنگ می شود. این یک طعم نابالغ با اشاره از ذرت نیز دا

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : روغن جوز هندی

روغن جوز هندی

روغن جوز هندی : مزایای سلامت جوز هندی شامل توانایی آن در درمان استرس، درد، گرفتگی قاعدگی، اختلالات قلب، سوء هاضمه، فشار خون، سرفه و نفس بد است. مزایای بهداشتی جوز هندی می تواند به خواص دارویی آن مانند نقش آن به عنوان آرام بخش، محرک، آرام بخش، ضد التهابی، ضد عفونی کننده و مواد ضد باکتری نسبت داده شود. جوز هندی دارای نام لاتین Myristica fragrans است. همچنین توسط سایر نام های رایج در کشورهای مختلف به عنوان mace، muscadier، magic، muskatbaum، nose moscada، myristica، nuez moscada و nux moschata شناخته شده است. درخت بسیار بلند می شود و می تواند تا هفتاد و نه فوت در ارتفاع بلند شود. میوه زمانی که خشک می

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : روغن خردل

اسانس خردل

روغن خردل از فشار دانه های گیاه خردل برای تولید روغن تند ساخته شده است. این روغن در پخت و پز شرقی بسیار محبوب است، اگر چه برخی از سرآشپزهای آمریکایی با استفاده از روغن، با طعم گرم و متمایز شروع به آزمایش آن کرده اند.   با این حال، برای استفاده از پخت و پز توسط FDA ممنوع است. این به این علت است که حاوی ماده ای است که اسید اوروکیک است که نشان داده شده است که باعث مشکلات قلب می شود. اسید اوروکیک یک اسید چرب است که به خوبی متابولیزه نمی شود و یک آلودگی محسوب می شود.   روغن های ضروری خردل انواع کاملا متفاوت روغن هستند، هرچند که هر دو آنها از دانه های خردل گرفته شده است. هر دو روغن و اسانس خردل

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن سویا

نمایندگی فروش روغن سویا

آیا نمایندگی فروش روغن سویا در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا می دانید روغن سویا پرمصرفترین روغن گیاهی در ایران می باشد؟  آیا می دانید کشور های آرژانتین و برزیل در تولید روغن سویا در دنیا حرف اول را می زنند؟ مزایای سلامت روغن سویا شامل توانایی آن برای بهبود قلب، کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر، جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود رشد و تقویت سلامت چشم و پوست می باشد. نمایندگی فروش روغن سویا روغن سویا نوعی روغن نباتی است که از دانه های سویا استخراج می شود و معمولا “روغن گیاهی” نامیده می شود. سویا یکی از محصولات باستانی است که ابتدا در جزایر چ

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی روغن آرگان

آیا نمایندگی روغن آرگان در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا شما یا کسی که شما می شناسید به مراکش سفر کرده است؟  آیا می دانید کشور مراکش در تولید روغن آرگان در دنیا حرف اول را می زند؟ نمایندگی روغن آرگان روغن آرگان مراکش به عنوان “طلای مایع” و “محصول نهایی لوازم آرایشی” شناخته می شود.روغن آرگان فواید بسیار زیادی دارد و از درمان پوست و مو تا انواع مشکلات جسمی گوارشی و جلوگیری از سرطان را پوشش می دهد. این روغن از میوه درختی به نام آرقان  به دست می‌آید. درخت آرقان دارای ارتفاع حدود ۸ متر و عمر طولانی دارد، که در ۳۰ سالگی میوه می‌دهد و محصول بومی کشور مراکش می باشد. راههای پیدا کردن

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن هسته انگور

اسانس انگور

آیا نمایندگی فروش روغن هسته انگور (grapeseed oil) در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا می دانید میزان اسیدهای چرب غیر اشباع این روغن تا ۹۰ درصد می‌رسد؟ آیا می دانید خاصیت آنتی اکسیدانی روغن هسته انگور ۵۰ برابر بیشتر از ویتامین E و ۲۰ برابر بیشتر از ویتامین C می باشد؟ نمایندگی فروش روغن هسته انگور روغن هسته انگور همانطور که از نامش مشخص است از هسته انگور شرابی گرفته می شود و هیچ عطر و بوی خاصی ندارد. انگور غنی از ترکیبات فنولی، اسید های چرب و ویتامین ها است و اهمیت زیادی در صنایع داروسازی، آرایشی و غذایی دارد. روغن هسته انگور دارای خواص سودمند مانند ضد التهابی، ضد قارچ، ضد میکروبی و ضد سرطان برای س

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن نارگیل

نمایندگی فروش روغن نارگیل

آیا نمایندگی فروش روغن نارگیل در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا می دانید روغن نارگیل بین انواع دیگر روغن های دیگر از پایداری بالاتری برخوردار است؟  آیا می دانید از سالم‌ترین مواد غذایی و پراستفاده ترین مواد موجود در کره زمین روغن نارگیل است؟ آیا میدانستید بزرگترین تولید کننده ی روغن نارگیل در جهان، کشور فیلیپین می باشد که صادرات این روغن، ۷ درصد از کل درآمد صادراتی این کشور را تشکیل می‌دهد. نمایندگی فروش روغن نارگیل روغن نارگیل نوعی چربی اشباع شده می باشد که از میوه درخت نارگیل بدست می آید. اسید لوریک که نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط است در این روغن به وفور یافت می شود. این روغن در میان سایر

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن هویج

نمایندگی فروش روغن هویج

آیا نمایندگی فروش روغن هویج در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا با روش های تولید روغن هویج اشنایی دارید؟  آیا می دانید چه کشورهایی روغن هویج را تولید می کنند؟ نمایندگی فروش روغن هویج      روغن بذر هویج از دانه های هویج و با استفاده از روش تقطیر بدست می آید و دارای عطر شیرین است. روغن بذر هویج عمدتا از هویج وحشی است که معمولا در اروپا یافت می شود. نام بذر هویج از کاروتن یونان مشتق شده است و در دوران باستان داروی ارزشمندی عالی بشمار می رفت. این روغن اثر آرام و ضد عفونی کننده دارد؛ کاهش احتباس آب و سم زدایی بدن؛ استرس و اعصاب را تسکین می دهد؛ برونشیت و علائم آنفلوآنزای را تسکین می دهد. همچنین باعث بهبود ا

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن بادام تلخ و شیرین

نمایندگی فروش روغن بادام

آیا نمایندگی فروش روغن بادام در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا شما یا کسی که شما می شناسید به آمریکا یا اسپانیا سفر کرده است؟  آیا می دانید کشور اسپانیا در تولید روغن بادام تلخ و شیرین در دنیا حرف اول را می زند؟ نمایندگی فروش روغن بادام روغن بادام یکی از انواع روغن های با خواص فراوان است که از درخت بادام بدست می آید.بادام میوه‌ای است که به دو شکل تلخ و شیرین یافت می‌شود. این همان روغن گلیسرین اولئیک بوده که دارای بوی بسیار مطبوع و ملایم است. درخت بادام در اکثر مناطق دنیا رشد می کند، اما بزرگترین کشورهای تولید کننده روغن آن اسپانیا و آمریکا می باشند. روغن بادام استفاده‌های زیادی در صنعت غذا (در ت

ادامه توضیحات محصول