نمایندگی فروش روغن شی باتر | قیمت شیباتر- خرید کره شی عمده- Shea Butter
دسته بندی محصول : آرایشی بهداشتی \ دارویی \ غذایی

نمایندگی فروش روغن شی باتر

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن شی باتر

نمایندگی فروش روغن شی باتر

آیا نمایندگی فروش روغن شی باتر (Shea butter) در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا می دانید شیباتر یا همان کره شی از درخت شیا که بومی سنگال و سودان می باشد و درختی مقدس در آفریقا محسوب می شود، بدست می آید؟

نمایندگی فروش روغن شی باتر

نمایندگی فروش روغن شی باتر

شی باتر یا همان کره شی ، نوعی از نرم کننده های طبیعی فوق العاده عالی می باشد که به صورت گسترده در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. درخت شیاور، بومی مناطق استوایی شرق و غرب آفریقا بوده و درختی مقدس در میان بومیان به شمار می رود. دلیل این تقدس هم اعطای خواص درمانی، سلامت و زیبایی به پوست است. شیباتر معجزه آفریقا به شمار می رود و از سالیان دراز گذشته برای مراقبت از پوست بخصوص پوست نوزادان و شفای بیماریهای پوستی در بین مردم آفریقا بکار برده می شود. کره شیباتر که محصئل این درخت است خوراکی بوده و برای تهیه غذا در برخی از کشورهای آفریقایی استفاده می شود گاهی اوقات، کره شی باتر با روغن های دیگر به عنوان جایگزین کره کاکائو مخلوط می شود، هرچند طعم آن بسیار متفاوت است.

این ماده اثرات بسیار مثبتی برای از بین بردن محل جراحی و اثرات ناشی از کشیدگی‌های پوست دارد. شیباتر بدون مسدود کردن روزنه های پوست به راحتی از راه پوست سر جذب می شود،به همین دلیل هم مناسب موهای هایلایت و رنگ شده می‌باشد. این روغن برای رفع خارش و التهاب پوست سر مورد بکار برده می شود و به همین دلیل و به خاطر داشتن خاصیت مرطوب کنندگی قوی، پیش از استفاده از کرم‌ها و قطره‌های درمانی مخصوص مو که ممکن است سوزش ایجاد کنند، مورد استفاده قرار می گیرد.

ترکیب و خواص شی باتر

شی باتر یک چربی پیچیده است که علاوه بر بسیاری از اجزای غیر قابل انعطاف (مواد قابل استفاده به روش صحیح تبدیل با قلیایی) شامل اسیدهای چرب زیر است: اسید اولئیک (۴۰-۶۰٪)، اسید استئاریک (۲۰-۵۰٪) )، اسید لینولئیک (۱۱-۱۱٪)، اسید پالمیتیک (۹-۲٪)، اسید لینولئیک (۱٪) و اسید آراکیدیک (۱٪).

کره شیباتر در دمای بدن ذوب می شود. طرفداران استفاده از آن برای مراقبت از پوست معتقدند که آن را به سرعت در پوست جذب می کند، به عنوان یک عامل مرطوب کننده عمل می کند و خواص اتصال آب دارد.

کاربردهای روغن سی باتر

روغن شیباتر عمدتا در صنعت لوازم آرایشی بهداشتی برای محصولات پوست و مو (برق لب، کرم مرطوب کننده پوست و امولسیون، و نرم کننده مو برای موهای خشک و شکننده) استفاده می شود. شی باتر روغنی طبیعی و مرطوب است که باعث براقی پوست می‌شود. این روغن باعث آب‌رسانی به پوست شده و آن را مرطوب نگه می‌دارد. شی باتر دارای مقادیر بالایی از اسید اولئیک، لینولئیک و اسید استِئاریک است. این اسیدها به‌خوبی با اکسیداتیو که ناشی از اثر سموم محیطی روی پوست است، می‌جنگند و به پوست کمک می‌کنند تا باعث رویش سلول‌های جدید باشد.

شیباتر حاوی چندین ماده ضد التهابی و ضدقارچی مثل اسید سینامیک است که از التهاب پوست جلوگیری می کند. این روغن برای درمان چروک دور چشم و همچنین رفع پف و سیاهی دور چشم مفید می باشد. به دلیل خاصیت ضد قارچی، پمادی مناسب برای ازبین‌بردن آزردگی پوست کودک در استفاده از پوشک است. این ماده می‌تواند باعث بهبود گردش خون و بازسازی سلولی بشود؛ ضمن اینکه باعث بهبود تولید کلاژن پوست نیز می‌شود. در انگلستان و سایر کشورها، آن را به محصولات مختلف مانند کاغذ توالت اضافه می کنند. این ماده همچنین پایه ای برای برای پمادهای دارویی می باشد.

درجه بندی روغن شی باتر

روغن شی باتر از لحاظ سطح کیفی به دسته طبقه بندی می شود:

A (خام یا غیر رفاهی، استخراج شده با استفاده از آب)
B (تصفیه شده)
C (بسیار تصفیه شده و استخراج شده با حلال های مانند هگزان)
D (کمترین درجه بدون)
E (با آلاینده ها).

نمرات تجاری A، B و C.  درارای طیف رنگی از کرمی تا زرد خاکستری است. درجه C سفید خالص است، تا ۹۵ درصد از محتوای ویتامین را می توان از نمرات تصفیه شده (یعنی درجه C) حذف کرد.

شناسایی روغن شی باتر با کیفیت

در سالهای اخیر محبوبیت روغن شی باتر به دلیل کاربردهای فراوان آن در صنایع آرایشی، داروسازی و غذایی افزایش پیدا کرده است. پس از یافتن موارد استفاده از روغن شی باتر، اکنون زمان پیدا کردن روش های مختلف شناسایی روغن با کیفیت بالا است. این موضوعی مهم است، زیرا مارک های متعدد روغن شی باتر در بازار وجود دارد و فقط تعداد انگشت شماری از شرکتها می توانند محصولات با کیفیت بالا را ارائه دهند. از این رو، شما باید عوامل خاصی را در نظر داشته باشید تا اطمینان حاصل شود که بهترین خرید را انجام می دهید.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد نمایندگی فروش روغن شی باتر در سطح کشور بدست آوردید، همچنین می توانید به انجمن ها بپیوندید و از برخی از توصیه های اعضای خود بهره ببرید. هر وب سایت رسمی خرده فروش را بخوانید و آن را بررسی کنید. این به شما ایده ای در مورد سایر محصولاتی که آنها می فروشند، می دهد. علاوه بر این، شما همچنین می توانید فرصتی برای دسترسی به بخش نظرات و بازخوردهای وب سایت داشته باشید.