روغن براهمی | خرید و قیمت روغن براهمی | فروش روغن براهمی
دسته بندی محصول : آرایشی بهداشتی \ دارویی \ صنعتی

روغن براهمی

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن براهمی

روغن براهمی

روغن براهمی یا باکوپا ، روغنی بسیار شگفت انگیز و کاملا طبیعی است که بسیار کم پیش می آید اسم آنرا از شبکه های تلوزیونی یا درون شبکه های اجتماعی دیده یا شنیده باشید این روغن فوق العاده از ترکیب روغن دو گیاه با نام باکوپا و گوتوکولا بدست می آید !

مواد تشکیل دهنده روغن باکوپا (براهمی) :

گیاه باکوپا با نام Waterhyssop و Bacopa monnieri شناخته می شود که در شمال ایران عمدتا میتوان آنرا کشت نمود اما بومی کشور هند و آب و هوای استوایی آن است ! این گیاه گونه های مختلفی دارد که بهترین گونه ی آن در کناره رودخانه آمازون رشد می کند ، این گیاه میتواند هم در آب و هم در خشکی رشد کند و رشد آن بسیار سریع است که میتوان از طریق قلمه زدن ساقه آنرا تکثیر کرد .

گیاه گوتوکولا یا آب قاشقی (Centella asiatica) این گیاه یک ساله ، علفی و رونده است و بومی استرالیا و جزایر استوایی است که رطوبت و آب به مقدار کافی به آن برسد ! این گیاه باعث بهبود عمکلرد مغز می شود و میتواند فوق العاده خستگی را از بین برده و حس شادابی را القا کند ، علاوه بر این گیاه آب قاشقی یک ضد احتقان قوی است که برای سردرد های سینوسی بسیار عالی عمل میکند . مصرف دم کرده و یا روغن براهمی بیشترین بازدهی را روی مغز دارد و میتواند خوابی خوش و آرام در شب و هوشیاری فوق العاده ای در روز به شما بدهد ، گوتوکولا در سانسکریت براهمی خوانده می شود به همین دلیل به روغن آن نیز براهمی می گویند.

روغن براهمی

خرید روغن براحمی

تاریخچه روغن براهمی :

روغن براهمی از گذشته بسیار دور برای مشکلات مو استفاده می شده است ، بهترین ماده مقوی شناخته شده برای موی سر این روغن است که بسیار گمنام مانده و تنها دلیل این گمنامی سرمایه گذاری بر روی روغن های تخصصی دیگر نظیر روغن آرگان ، روغن آووکادو ، روغن جوجوبا ، روغن درخت چای و … است !

روغن براهمی از زمان مصر باستان مورد استفاده بانوان اشرافی بوده تا موهایی پر پشت و زیبا داشته باشند ، امروزه میتوان نمونه بارز موهای قوی را در میان هندو ها مشاهده کرد که عامل اصلی این اتفاق به جز ژنتیک استفاده از روغن براهمی است که باعث رشد و تقویت مو می شود .

درگذشته ایرانیان باستان اولین کسانی بودند که از این روغن استقبال کردند و آنرا مورد استفاده قرار دادند ، اکسیر معجزه گر مو برای افراد رده بالای مملک مورد استفاده قرار میگرفته است ! استفاده این روغن تنها برای رفع مشکلات مو نبوده است و میتوانسته تاثیرات بسیار مثبتی بر روی اعصاب و سردرد های سینوسی داشته باشد به همین خاطر هندو ها این مایع را هدیه طبیعت می نامند .

 

 

خواص روغن براهمی :

 

میتوان با قاطعیت تمام گفت که این روغن مقوی ترین روغن ممکن برای مو است که میتواند تاثیر فوق العاده و سریعی داشته باشد ! اما نا آشنا بودن نام آن باعث شده تا همگان با این مایع با ارزش بی اطلاع باشند ، در این مقاله قصد معرفی خواص روغن براهمی را داریم :

۱ – جلوگیری از ریزش مو :

استفاده منظم از روغن براهمی میتواند از ریزش موی سر جلوگیری کند و موهای شمارا بسیار خوش حالت تر می کند ، مو های ضغیف با استفاده از روغن براهمی تقویت می شوند و از ریز آنها جلوگیری می شود با این کار تراکم موها نیز افزایش می یابد .

 

۲ – جلوگیری از سفید شدن مو :

با استفاده از این مایع شگفت انگیز روند سفید شدن موهای خود را به تعویق بیندازید ، این روغن با تقویت فولیکول مو و رساندن مواد مقوی به ریشه مو باعث کاهش سرعت سفید شدن مو می شود و یکی از راه حل ها برای سفید شدن زود هنگام مو و سفید شدن مو در جوانی است .

اگر شما در سن ۲۰ تا ۳۰ سالگی هستید و موهای شما شروع به سفید شدن کرده است ، به رنگ های شیمیایی رجوع نکنید زیرا موقتی هستند و باعث سفید تر شدن مو می شود ، بهترین درمان سفیدی مو استفاده از روغن براهمی است که میتواند جوانی شمارا دوباره به شما هدیه دهد .

 

۳ – درمان شوره سر ، سوزش و خارش :

روغن مورد نظر ما با خاصیت تغذیه ای و ضد التهابی خود میتواند به خاصیت فلسی جمجمه پایان دهد و شوره سر را از بین ببرد همچنین برای سوزش و خارش کف سر نیز این روغن میتواند بسیار تاثیر گذار باشد .

 

۴ – بهبود عملکرد مغز :

این روغن اکثرا برای خواصی که روی موی سر دارد شناخته شده است اما خواص شگفت انگیز دیگری نیز دارد که شامل بهبود عملکرد مغز ، تقویت حافظه و افزایش تمرکز می شود .

 

۵ – خاصیت ضد استرس و رفع خستگی :

برخلاف اکثر روغن های تخصصی روغن براهمی روغنی غیر آروماتیک است و برای رایحه درمانی مناسب نیست اما با ماساژ این روغن روی شقیقه ها و کف سر باعث تاثیر مستقیم بر روی عملکرد مغز می شوید که تاثیر بیشتری نسبت به روغن های آروماتیک دارد .

 

 

حساسیت ها و عوارض جانبی روغن براهمی :

باعث تعجب است که استفاده از روغن براهمی برای تمامی افراد مناسب است و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمیکند ، انواع پوست های چرب ، خشک و … میتوانند بدون پیشنیاز از این روغن استفاده نمایند ، ترکیب این روغن با روغن نارگیل نیز میتواند باعث شگفت زدگی شما بشود .

باید در نظر داشت که استفاده این روغن تنها به صورت موضعی است و مصرف خوراکی روغن براهمی میتواند باعث مسمومیت شدید شود و استفراغ و حالت تهوع از نشانه های بارز آن است .

 

خرید روغن براهمی :

 

تیم بازرگانی آرگان اویلا تنها تولید کننده و واردکننده روغن براهمی اصل در ایران است ، با خرید از ما بهترین قیمت را با توجه به بالاترین کیفیت دریافت خواهید کرد ، جهت مشاوره رایگان ، استعلام قیمت و خرید این روغن گرانبها با شماره های ۰۹۱۲۰۸۵۷۷۳۰ / ۰۹۱۹۱۴۲۵۰۲۰ تماس حاصل فرمایید .