⭐️✅انواع چربی ها و روغن ها | انجمن واردکنندگان اسانس و روغن های تخصصی
دسته بندی محصول : آرایشی بهداشتی \ غذایی

انواع چربی ها و روغن ها

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : انواع چربی ها و روغن ها

نمایندگی فروش روغن بادام

بحث در مورد اینکه چربی ها و روغن ها سالم و ناسالم هستند، برای چندین دهه ادامه داشته و احتمالا ادامه خواهد یافت. به طور کلی، چربی های اشباع شده از حیوانات نسبت به روغن های گیاهی کمتر سالم هستند. روغن های غیر اشباع شده چربی هایی هستند که باید در رژیم غذایی ما بیشتر مورد استفاده قرار گیرند.

در اینجا ما به تعدادی از روغن های گیاهی و چربی ها اشاره می کنیم:

روغن های گرفته شده از دانه روغنی

روغن کانولا: این روغن ممتاز دارای تمایز غنی از اسید آلفا لینولنیک (ALA)، یک اسید چرب اشباع نشده است که مربوط به اسید چرب امگا ۳ در ماهی است. روغن کانولا برای استفاده در سس سویا، پخت و سس سالاد مناسب است.

روغن ذرت: ساخته شده از اندوسپرم هسته ذرت، روغن ذرت نسبتا بی مزه و بی بو است و در تولید بسیاری از مارگارین ها استفاده می شود. این روغن می تواند در پخت استفاده شود و به دلیل نقطه دود بالا – درجه حرارت که در آن روغن شروع به سوزاندن می کند، آن را به وفور استفاده می کنند.

روغن پنبه دانه: روغن پنبه ای در برخی از مارگارین ها و ادویه های سالاد، و همچنین در بسیاری از محصولات سرخ شده، به صورت تجاری استفاده می شود.

روغن بذر کتان : روغن دانه ریز خرد شده به راحتی تبدیل به نارنجی می شود، بنابراین آن را از بخش یخچال فروشگاه خریداری کنید و آن را در یخچال خود در خانه نگه دارید. روغن مانند روغن کانولا، روغن دانه رشته حاوی اسید آلفا لینولنیک (ALA) است، اما مصرف آن به اندازه کافی برای به دست آوردن مزایایی که امگا ۳ در ماهی فراهم می کند دشوار است.

روغن هسته انگور: استخراج شده از دانه های انگور، این روغن برای تهیه مارگارین یا سس سالاد استفاده می شود. همچنین با سرآشپزها محبوب است زیرا دارای دود بسیار بالا است.

روغن دانه کدو تنبل: از دانه های کدو بو داده تهیه شده است، این یک روغن کاملا طعم دار با رنگ سبز سیاه و سفید است. روغن تخم کدو به دلیل طعم قوی آن، بهتر است در ترکیب با روغن های سبک استفاده شود.

روغن کلزا: این روغن از دانه های گیاه مشابه می آید که سبزی را به نام کلم بروکلی به ما می دهد. این روغن بصورت تجاری به عنوان روغن کلزا فروخته می شود.

روغن سبوس برنج: به صورت تجاری برای غذاهای سرخ شده از قبیل چیپس و سیب زمینی استفاده می شود، این روغن به مدت طولانی جزء اصلی غذا در ژاپن است. روغن سبوس برنج دارای عطر و طعم نعناع است و می تواند برای سس و سس سالاد استفاده شود.

روغن گلرنگ: روغن گلرنگ از دانه های گلرنگ استخراج می شود.

روغن نارگیل: روغن نارگیل، بدون رنگ، بی طعم و نسبتا بی بو است. این روغن دارای نقطه دود بالا است، آن را برای سرخ کردن عالی است، و حاوی polyunsaturates بیشتر از هر روغن دیگر است.

روغن کنجد: روغن کنجد در فرم های سرد و فست فودی سرو می شود. روغن دارای رنگ تیره قهوه ای بوده و معمولا در بخش غذاهای آسیایی در سوپرمارکتها فروخته می شود. روغن کنجد سرد فشرده که رنگی و ظریف در عطر و طعم دارد، در فروشگاه های بهداشت مواد غذایی موجود است. روغن برشته شده به طور کلی به عنوان عطر و طعم ،  در طول مدت نهایی پخت و پز اضافه می شود. در ترکیب با روغن طعم سبک تر، آن را به خوبی در ادویه سس و سس سالاد کار می کند. روغن سرما فشرده برای هر دو نوع سس گوجه فرنگی و ساندویچ مناسب است.

روغن سویا: استخراج از سویا، این روغن به طور گسترده ای در تولید مارگارین استفاده می شود. از آنجا که نقطه دود بالا و هزینه نسبتا ارزان قیمت است، بیشتر از سایر روغن های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن آفتابگردان: رنگ زرد کم رنگ و نور در طعم، روغن آفتابگردان دارای نقطه دود نسبتا پایین است. این در سس گوجه فرنگی و پخت و پز استفاده می شود.

روغن گیاه گندم: از دانه های کامل گندم سرد، این روغن دارای عطر و طعم نخودی است و می تواند همراه با روغن سبک تر برای سس سالاد استفاده شود.

روغن های گرفته شده از میوه ها

روغن آووکادو: روغن آووکادو همراه با روغن زیتون ، منبع استثنایی از چربی های غیر اشباع است. این از گوشت آوکادو استخراج می شود و در سس سالاد استفاده می شود.

روغن زیتون: روغن زیتون خشک شده از روغن زیتون، روغن زیتون محبوب ترین روغن در غذاهای مدیترانه ای است و یکی از مهمترین مواد غذایی پخت و پز سالم است.

روغن های گرفته شده از آجیل

روغن بادام: این روغن دارای عطر و طعم بادام است که از آن ساخته شده است. آن را در محصولات پخته شده، نوشیدنی و بسیاری از سبزیجات و یا نان کبابی استفاده کنید. شکل نامنظم معمولا “روغن بادام شیرین” نامیده می شود. روغن بادام شیرین با عطر و طعم بادام روغن بادام شیرین اغلب توسط سرآشپزها به شکلات های نارگیلی استفاده می شود. این روغن دارای نقطه دود بالا است، و آن را برای سرخ کردن هم مورد استفاده قرار می دهند.

روغن فندق:روغن فندق مایع استخراج شده از فندق توسط یک ماشین است که معمولا برای پخت و پز و سس سالاد استفاده می شود. هم چنین برای مراقبت از مو و به عنوان یک روغن حامل برای آروماتراپی یا روغن ماساژ استفاده می شود.

چربی های حیوانی

کره: کره کم کالری، که حدود نیمی از کالری کره معمولی است، علاوه بر کرم آب، شیر بدون چربی و ژلاتین نیز دارد.

Ghee: Ghee کره است که به آرامی پخته شده است، به طوری که جامدات شیر ​​را به پایین pan و پس از حدود ۴۵ دقیقه از پخت و پز به طلایی قهوه ای تبدیل شود. کره شفاف در بالای آن سپس از طریق چندین لایه جگر پر شده تا زمانی که یک دانه از جامدات باقی نماند. این گیاه دارای عطر و طعم غنی و نارنجی است. Ghee به طور کلی در پخت و پز هند برای سوپ و طعم دسر استفاده می شود.

لارو: ساخته شده از چربی گوشت خوک رنده شده و روشن شده، گوشت پردازش شده است در مورد قوام کمبود سبزیجات و اغلب در آشپزی آمریکای جنوبی استفاده می شود. در جنوب ایالات متحده، گوشت گوزن گاهی در بیسکویت ها و خمیر پیتزا استفاده می شود، زیرا بسیار غنی است و پوسته بسیار نازک و پوسته پوسته را می سازد.

Suet: این چربی سفید جامد که در اطراف کلیه ها و چربی های گوشت گاو، گوسفند و دیگر حیوانات یافت می شود، اغلب در دستور العمل های بریتانیایی برای شیرینی، پودینگ و گوشت قرمز استفاده می شود. (در ایالات متحده ما اغلب آن را به پرندگان غذا می دهیم).
چگونه بهترین چربی ها و روغن ها را انتخاب کنید