# تگ :

نمایندگی فروش روغن جوجوبا

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن جوجوبا

نمایندگی فروش روغن جوجوبا

آیا نمایندگی فروش روغن جوجوبا در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا شما یا کسی که شما می شناسید به کالیفرنیا یا مکزیک سفر کرده است؟  آیا می دانید کشور مکزیک در تولید روغن جوجوبا در دنیا حرف اول را می زند؟ نمایندگی فروش روغن جوجوبا روغن جوجوبا ماده ایست کهاز دانه گیاه سیموندزیا کینانسیس یا همان جوجوبا بدست می آید و “محصول نهایی لوازم آرایشی” شناخته می شود. بیش از ۵۰ درصد وزن گیاه جوجوبا را روغن تشکیل می دهد. روغن جوجوبا فواید بسیار زیادی دارد و از درمان پوست و مو تا انواع مشکلات جسمی گوارشی و جلوگیری از سرطان را پوشش می دهد. یکی از دلایل اصلی استفاده از این محصول مقاومت زیاد آن در برابر دمای بالا می باشد. از مزایای این محصول این است که : ۱٫ پوست را مرطوب نگه میدارد. ۲٫از اختلالات پوستی مانند اگزما و روزاشیا جلوگیری می کند. ۳٫تولید روغن را در پوست تنظیم می‌کند. ۴٫چین و چروک و نشانه‌های پیری را کاهش می‌دهد ۵٫در درمان آکنه بسیارموثر است. ۶٫ از التهاب پوست جلوگیری می کند. ۷٫ترک های پاشنه‌ی پا

ادامه توضیحات محصول