# تگ :

نمایندگی فروش روغن ماکادمیا

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن ماکادمیا

نمایندگی فروش روغن ماکادمیا

آیا نمایندگی فروش روغن ماکادمیا در شهر خود را می شناسید؟ آیا می دانید روغن ماکادمیا از میوه درخت ماکادمیا که اولین بار در جنگلهای استرالیا کشف شد، به دست می آید؟ آیا می دانید حدود ۶۰ درصد روغن آجیل ماکادمیا را اسید اولئیک تشکیل می دهد؟ نمایندگی فروش روغن ماکادمیا روغن ماکادامیا (یا روغن آجیل macadamia) روغن غیر فرار است که از آجیل درخت ماکادمیا که بومی استرالیا است، بدست می آید. روغن ماکادمیا گاهی در غذا به عنوان یک روغن سرخ کردنی یا سالاد استفاده می شود و در فرمولاسیون های آرایشی به عنوان یک نرم کننده بسیار رایج است. این روغن دارای ظاهر شفاف و روشن است. برخلاف روغن نارگیل، در دمای اتاق مایع است. روغن ماکادامیا غنی از اسید های چرب و پتاسیم است. و به دلیل داشتن اسید اولئیک بالا ماده ای عنصری محبوب در بین تولیدکنندگان لوازم آرایشی محسوب می شود. روغن های خشکبار معمولا قوی ترین ها هستند، و در این میان روغن ماکادمیا نیز از غنی ترین آنهاست. اگر مو های خیلی خشک یا آسیب دیده دارید، از این روغن مانن

ادامه توضیحات محصول