# تگ :

روغن جوجوبا

تلفن تماس : 09120857730 - 09191425020

فروش / استعلام قیمت : روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا : گیاه جوجوبا یک گیاه خشن و گیاه چند ساله است که در شمال امریکا رشد می کند و در بیابانی که باعث مرگ بسیاری از جانداران می شود میتوانند به خوبی رشد کنند و بارور شوند .   دانه گیاه جوجوبا را می توان به روغن تبدیل کرد. روغن جوجوبا به اندازه کافی ملایم به عنوان روغن حامل برای مخلوط کردن با سایر روغن های ضروری استفاده می شود. شما همچنین می توانید آن را به صورت جداگانه استفاده کنید.   روغن جوجوبا بسیاری از مردم این روغن را به عنوان بخشی از روال مراقبت از پوست خود استفاده می کنند و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان یک درمان برای آکنه، پوست خشک و بسیاری دیگر از بیماری های پوستی.   خواص روغن جوجوبا : ۱ – مرطوب کننده : جوجوبا یک ماده مرطوب کننده است. این به این معنی است که آن را برای محافظت از پوست خود فقط کافیست مقداری روغن جوجوبا به پوست خود بزنید . این ممکن است باعث جلوگیری از عفونت باکتریایی، آکن

ادامه توضیحات محصول

فروش / استعلام قیمت : نمایندگی فروش روغن جوجوبا

نمایندگی فروش روغن جوجوبا

آیا نمایندگی فروش روغن جوجوبا در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا شما یا کسی که شما می شناسید به کالیفرنیا یا مکزیک سفر کرده است؟  آیا می دانید کشور مکزیک در تولید روغن جوجوبا در دنیا حرف اول را می زند؟ نمایندگی فروش روغن جوجوبا روغن جوجوبا ماده ایست کهاز دانه گیاه سیموندزیا کینانسیس یا همان جوجوبا بدست می آید و “محصول نهایی لوازم آرایشی” شناخته می شود. بیش از ۵۰ درصد وزن گیاه جوجوبا را روغن تشکیل می دهد. روغن جوجوبا فواید بسیار زیادی دارد و از درمان پوست و مو تا انواع مشکلات جسمی گوارشی و جلوگیری از سرطان را پوشش می دهد. یکی از دلایل اصلی استفاده از این محصول مقاومت زیاد آن در برابر دمای بالا می باشد. از مزایای این محصول این است که : ۱٫ پوست را مرطوب نگه میدارد. ۲٫از اختلالات پوستی مانند اگزما و روزاشیا جلوگیری می کند. ۳٫تولید روغن را در پوست تنظیم می‌کند. ۴٫چین و چروک و نشانه‌های پیری را کاهش می‌دهد ۵٫در درمان آکنه بسیارموثر است. ۶٫ از التهاب پوست جلوگیری می کند. ۷٫ترک های پاشنه‌ی پا

ادامه توضیحات محصول