روغن کانولا
- غذایی

روغن کانولا

مزایای بهداشتی روغن کانولا شامل توانایی آن در بهبود سلامت قلب، کاهش کلسترول، تقویت غشای سلولی، افزایش سطح انرژی، کاهش خطر ابتلا به سرطان، حفظ عملکرد مغز در سطح بالا و جلوگیری از ابتلا به دیابت است. این روغن همچنین باعث افزایش سلامت پوست و…

روغن فلفل سیاه
- غذایی

روغن فلفل سیاه

فلفل سیاه یکی از رایج ترین ادویه های موجود در این سیاره است. این ارزش نه تنها به عنوان یک عامل طعم دهنده در وعده های غذایی ما، بلکه برای انواع مختلف دیگر، مانند استفاده از دارو، به عنوان نگهدارنده و در عطر. در دهه…

روغن شاهدانه
- آرایشی بهداشتی

روغن شاهدانه

روغن دانه ی گیاه شاهدانه اغلب به عنوان “روغن شاهدانه” نامگذاری می شود و توسط دانه های گیاه شاهدانه برداشت می شود. این روغن سبز روشن است و می تواند عطر و طعم نخود داشته باشد. این روغن متفاوت از روغن کانابیدیل (CBD) است که…

روغن سدر
- دارویی

روغن سدر

روغن سدر یک عنصر محبوب در عطر و محصولات مراقبت شخصی مانند دئودورانت ها و صابون های معطر است. همچنین هنگامی که به عنوان یک ماده دافع حشره استفاده می شود، به خصوص در برابر پشه ها، موش ها و پروانه ها، عالی عمل می…

روغن سیاهدانه
- دارویی

روغن سیاهدانه

روغن دانه ای از دانه های سیاهدانه (Nigella sativa)، گیاه بومی جنوب غربی آسیا، استخراج می شود. همچنین به عنوان روغن دانه زیره سبز، روغن سیاهدانه ساتیوا یا روغن کلنجی شناخته شده است، روغن سیاهدانه از رنگ آمیزی شده در آشپزی استفاده می شود و…

روغن ذرت
- صنعتی, غذایی

روغن ذرت

روغن ذرت یک روغن خوراکی سالم است که ما معمولا در آشپزی ما مانند روغن کلزا و روغن آفتابگردان استفاده می کنیم ، کاملا روغن سالم است زیرا عمدتا از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFAs) و کم چرب اشباع تشکیل شده است. همچنین در مراقبت…

روغن جوز هندی
- آرایشی بهداشتی, صنعتی

روغن جوز هندی

روغن جوز هندی : مزایای سلامت جوز هندی شامل توانایی آن در درمان استرس، درد، گرفتگی قاعدگی، اختلالات قلب، سوء هاضمه، فشار خون، سرفه و نفس بد است. مزایای بهداشتی جوز هندی می تواند به خواص دارویی آن مانند نقش آن به عنوان آرام بخش،…

روغن خشخاش
- دارویی, غذایی

روغن خشخاش

متخصصان روغن خشخاش را به عنوان یک عطر و بوی دلپذیر توصیف می کنند ، روغن دانه خشخاش از هرگونه عوارض ناخوشایند سایر محصولات گیاهی خشخاش مانند تریاک خالی است.   گیاه خشخاش از آسیا و مدیترانه شرقی می آید. یک گیاه دوساله که متعلق…

روغن خردل
- صنعتی

روغن خردل

روغن خردل از فشار دانه های گیاه خردل برای تولید روغن تند ساخته شده است. این روغن در پخت و پز شرقی بسیار محبوب است، اگر چه برخی از سرآشپزهای آمریکایی با استفاده از روغن، با طعم گرم و متمایز شروع به آزمایش آن کرده…