نمایندگی فروش روغن سویا
- آرایشی بهداشتی, دارویی, صنعتی, غذایی

نمایندگی فروش روغن سویا

آیا نمایندگی فروش روغن سویا در شهرهای مختلف را می شناسید؟ آیا می دانید روغن سویا پرمصرفترین روغن گیاهی در ایران می باشد؟  آیا می دانید کشور های آرژانتین و برزیل در تولید روغن سویا در دنیا حرف اول را می زنند؟ مزایای سلامت روغن سویا شامل توانایی آن برای بهبود قلب، کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، کاهش اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر، جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود رشد و تقویت سلامت چشم و پوست می باشد.

نمایندگی فروش روغن سویا

نمایندگی فروش روغن سویا

روغن سویا نوعی روغن نباتی است که از دانه های سویا استخراج می شود و معمولا “روغن گیاهی” نامیده می شود. سویا یکی از محصولات باستانی است که ابتدا در جزایر چینی کشت شده است و تنها چند صد سال پیش به دنیا آمده است، اما امروزه در ایالات متحده، برزیل، آرژانتین، چین و هند تولید می شود. امروز آمریکایی ها سالانه بیش از ۲۸ میلیارد پوند روغن خوراکی مصرف می کنند و روغن سویا حدود ۶۵ درصد از این رقم را به خود اختصاص می دهد. مکزیک و کره مشتری های بزرگ ایالات متحده هستند. متاسفانه حدود نیمی از روغن سویا که در کشور استفاده می شود هیدروژنه می شود، زیرا روغن سویا برای تولید مواد غذایی بسیار ناپایدار است.
روغن سویا به رغم تبلیغات بد در مورد چربی ها و روغن ها به عنوان یک ماده غذایی بسیار سالم است. روغن سویا بسیار محبوب است زیرا ارزان است، سالم و دارای نقطه دود بالا است. روغن سویا حاوی چربی اشباع شده نیست. چربی اشباع شده و کلسترول باعث بیماری های قلبی می شود و عمدتا در محصولاتی از حیوانات مانند شیر، پنیر و محصولات گوشت یافت می شود.

استفاده از روغن سویا

روغن سویا حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است که در روغن حتی پس از استخراج باقی می ماند. این آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از ریزساختار اکسیداتیو کمک می کنند. این روغن در صنایع غذایی در انواع محصولات غذایی مانند سس سالاد، ساندویچ، مارگارین، نان، سس مایونز، کرم های غیر قهوه و غذاهای میان وعده استفاده می شود. نقطه دود بالا روغن سویا اجازه می دهد تا آن را به عنوان روغن سرخ کرده استفاده شود. روغن سویا اغلب هیدروژنه شده است تا طول عمر آن را افزایش دهد یا محصول جامدتری تولید کند. در این فرایند، چربی های غیرسرب ترانس تولید می شوند که ممکن است سطح کلسترول خون را افزایش دهد و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. تولید کنندگان مواد غذایی در حال حاضر در تلاش برای حذف چربی های ترانس از محصولات خود هستند. برای این منظور، دانشمندان در حال پرورش انواع جدید سویا حاوی روغن هستند که نیازی به هیدروژنه شدن ندارند.

مصرف غیر غذایی از روغن سویا

روغن سویا نه تنها در محصولات غذایی استفاده می شود بلکه همچنین به عنوان مواد خام قابل بازیافت برای تولید انواع محصولات غیر غذایی مانند بیو دیزل، جوهر، پلاستیک، مداد رنگی، رنگ و شمع سوای استفاده می شود. روغن سویا به طور عمده به عنوان یک روغن گیاهی پردازش و به فروش می رسد، در حالی که وعده های غذایی باقیمانده سویا به عنوان خوراک حیوانی استفاده می شود. ۳ همچنین منبع اصلی بیودیزل در کشور است که ۸۰ درصد تولید داخلی را تشکیل می دهد. هم چنین لسیتین محصولی است که از روغن سویا استخراج شده و یک امولسیفایر طبیعی و روان کننده ای است که در بسیاری از غذاها و برنامه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول جانبی کمک می کند تا شکلات و کره کاکائو را در یک نوار آب نبات امولسیون شوند، و در محصولات دارویی و پوشش های محافظ استفاده می شود.

ذخیره سازی روغن سویا

روغن سویا عمر مفید یک ساله دارد اما بهتر است روغن سویا را فقط چند ماه در دمای اتاق ذخیره کنید. روغن سویا باید در جای خشک و تاریک ذخیره شود. این باید به دور از گرما ذخیره شود و اگر بخواهید روغن سویا را برای دوره های طولانی نگه دارید، باید یخچال در نگهداری شود.

راههای پیدا کردن بهترین نمایندگی روغن سویا

روغن سویا خوب درجه حرارت بالا را تحمل نمی کند، بنابراین انتخاب خوبی برای کباب کردن و سرخ کردن غذاها نیست. با این حال، برای غذاهای پخت و پز با گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجا که عطر و طعم بی نظیری دارد، روغن سویا ممکن است برای سس گوجه فرنگی و سالاد ایده آل باشد.

مراقب آلرژی روغن سویا باشید، که می تواند در نوزادان و نوجوانان ایجاد شود. واکنش های آلرژیک ممکن است هنگام مصرف روغن نیز آشکار شود.

,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *