روغن گلرنگ
- آرایشی بهداشتی

روغن گلرنگ

مزایای سلامتی روغن گلرنگ شامل توانایی آن در کاهش میزان کلسترول، کنترل قند خون، کمک به کاهش وزن و مراقبت از مو، افزایش کیفیت پوست، کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی ، کاهش انقباض عضلات کنترل و تقویت سیستم ایمنی می شود.

روغن گلرنگ از بذور گیاه آن استخراج می شود که یک گیاه سالانه و گیاه تخمی است .

در گذشته، دانه های گلرنگ به طور معمول برای رنگ ها استفاده می شدند، اما در چند سال گذشته استفاده های زیادی از آنها انجام شده است.

در حدود ۶۰ کشور در سراسر جهان وجود دارد که این محصول را کشت می کنند، اما بازدهی کلی نسبتا کم است و تنها در حدود ۶۰۰ هزار تن در سال در سراسر جهان است.

در تاریخ مدرن، روغن گیاهی که از دانه ها استخراج می شود، ارزشمند ترین عنصر گیاه است و اکثریت تولید برای این منظور استفاده می شود.

روغن گلرنگ، جایگزینی خوبی برای سایر روغنهای گیاهی سالم است که به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند، بنابراین همچنان در سراسر جهان رشد می کند.

 

خواص استفاده از روغن گلرنگ :

محافظت از سلامت قلب :

روغن گلرنگ نشان داده شده است که مقدار بسیار زیادی از اسیدهای چرب امگا ۶، که یک نوع اسید چرب مفید ، اسید لینولئیک است که بدن ما نیاز دارد را داراست .

اسید لینولئیک می تواند به حفظ تعادل سالم کلسترول در بدن کمک کند، که باعث کاهش احتمال ابتلا به آترواسکلروز، و نیز سایر شرایط بهداشتی مانند حمله قلبی و سکته مغزی می شود.

 

جلوگیری از دیابت :

همچنین نشان داده شده است که اسید چرب امگا ۶ برای کنترل قند خون، به این طریق به افراد دیابتی نیز کمک می کند قند خون خود را حفظ کنند. این همچنین می تواند افراد را از ابتلا به دیابت جلوگیری کند.

 

کاهش وزن :

مدت طولانی به عنوان یک انتخاب خوب برای افرادی که سعی در از دست دادن وزن دارند، شناخته شده است. اسید چرب امگا -۶، که روغن گلرنگ غنی از آن است، به بدن کمک می کند تا چربی را سوزانده ، نه اینکه آن را ذخیره کند.

این باعث می شود روغن گلرنگ بسیار ارزشمند باشد زیرا روغن گیاهی در بسیاری از آماده سازی های پخت و پز استفاده می شود و می تواند توسط افرادی که از چاقی رنج می برند برای از دست دادن وزن بدون نیاز به تغیرات زیادی در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

روغن گلرنگ
روغن گلرنگ

مراقبت از مو :

روغن گلرنگ همچنین دارای اسید اولئیک است که برای پوست و مو بسیار مفید است.

این ویتامین باعث افزایش گردش خون روی پوست سر، تحریک رشد مو و تقویت فولیکول ها می شود. همچنین می تواند موهای شما را درخشان و پر جنب و جوش نگه دارد، بنابراین اغلب در محصولات های لوازم آرایشی استفاده می شود و اگر در غذا مصرف شود، همین اثر مشابه را می گذارذ.

 

مراقب از پوست :

محتوای بالای اسید لینولئیک در روغن گلرنگ، باعث افزایش کیفیت و ظاهر پوست شما می شود.

علاوه بر این، اسید لینولئیک، بازسازی سلول های پوستی جدید را تقویت می کند که کمک می کند تا زخم ها و سایر لکه های پوستی را از سطح پوست برطرف سازد و جوان تر و جذاب تر شود.

 

تقویت سیستم ایمنی بدن :

گرچه عملکرد پروستاگلاندین ها را تنظیم می کند نیز باعث تشکیل اسیدهای چرب امگا -۶ می شود که پروستاگلاندین ها را ایجاد می کنند. اینها مواد هورمون مانند است که به بدن به طور طبیعی عملکرد، از جمله فرآیندهای سیستم ایمنی بدن کمک می کند، بنابراین بدن ما بیشتر محافظت می شود.

 

جهت خرید روغن گلرنگ با کیفیت و خلوص بالا با شماره های شرکت در تماس باشید

,,,,,,,,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *