روغن شاهدانه
- آرایشی بهداشتی

روغن شاهدانه

روغن دانه ی گیاه شاهدانه اغلب به عنوان “روغن شاهدانه” نامگذاری می شود و توسط دانه های گیاه شاهدانه برداشت می شود. این روغن سبز روشن است و می تواند عطر و طعم نخود داشته باشد.

این روغن متفاوت از روغن کانابیدیل (CBD) است که عصارهی گیاه شاهدانه است و از گلدانهای دانه و برگ برای تولید آن استفاده میکند.
روغن شاهدانه از خود بذر شاهدانه ساخته شده است و معمولا THC (تتراهیدروکانانبنول)، که جزء روانگردان است، ندارد، هرچند به نظر می رسد که به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته است

این ماده دارای مزایای سلامتی فراوان، از جمله کسانی است که سلامت پوست را بهبود می بخشد. این به خاطر سلامت پوست به لطف ویتامین های مضر و مرطوب کننده آن بسیار مفید است.

روغن شاهدانه

خواص روغن شاهدانه :

تولید روغن پوست را کاهش میدهد :
برای اکثر انواع پوست مناسب است زیرا می تواند منافذ خود را مسدود کند. این می تواند حتی کمک به تعادل چربی پوست ، آب کردن آن و تنظیم تولید روغن پوست کند

 

مرطوب کننده و التهاب را تسکین می دهد:
این روغن حاوی یکی از اسید های چرب امگا ۶ است که شامل گاما لینولنیک اسید (GLA) است و به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل می کند در حالی که به طور همزمان باعث رشد پوست و تولید سلول های جدید می شود.

 

درماتیت آتوپیک را درمان می کند :
روغن شاهدانه در امگا ۶ و اسیدهای چرب امگا ۳ غنی است. مصرف این مواد مغذی می تواند به درمان بیماری پوست مانند درماتیت آتوپیک کمک کند.

 

دارای خواص ضد پیری است :
علاوه بر مرطوب کننده پوست و تسکین دهنده، دارای خواص ضد پیری است که می تواند به کاهش خطوط و چین و چروک ها کمک کند و مانع نشانه هایی از رشد پیری شود.
اسید لینولئیک و اسیدهای موجود نمی تواند توسط بدن تولید شود، اما می تواند نقش مهمی در سلامت پوست و ضد پیری ایفا کند، بنابراین مواد مغذی مهم برای افزودن به رژیم غذایی هستند.

 

جهت خرید روغن شاهدانه باکیفیت و خلوص بالا با ما در تماس باشید .

,,,,,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *