روغن سندل
- آرایشی بهداشتی, دارویی

روغن سندل

روغن سندل در بسیاری از عطرها و خوشبو کننده های هوا یافت می شود. این یک عطر کلاسیک از یک درخت با ارزش است. اما ارزش روغن صندل ممکن است برخی از مزایای بهداشتی نیز ارائه دهد.

 

روغن صندل از چوب و ریشه های آلبوم یا درخت سندال هند شرقی می آید.

این یکی از با ارزش ترین درختان در جهان است. محصولات آن در سراسر جهان استفاده می شود.

در گذشته  سندل هندی و افریقایی نیز تولید شده اند اما دیگر به طور گسترده ای در دسترس نیستند.

روغن سندل

چوب سندل و روغن آن در زمینه پزشکی بسیار با ارزش اند و به طور سنتی برای درمان انواع شرایط استفاده می شود.

بسیاری از کاربردهای سنتی آن از لحاظ علمی آزمایش نشده است اما برخی تحقیقات نشان می دهد چوب صندل ممکن است به درمان برخی مشکلات بهداشتی کمک کند.

 

صندل دارای بسیاری از کاربردهای سنتی است.

برای قرن ها، روغن صندل شرقی هند عنصر محبوب در پزشکی آیورودا، طب سنتی هند است. همچنین در طب سنتی چینی (TCM) استفاده شده است.

 

خواص روغن سندل :

  • افزایش هشیاری
  • مدیریت اضطراب
  • درمان زخم را پشتیبانی می کند
  • محافظت در برابر سرطان پوست
  • مبارزه با باکتری ها

 

جهت خرید روغن سندل با کیفیت با شماره های شرکت در تماس باشید.

,,,,,,,,,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *